رییس کمیته رسانه، اطلاعرسانی و تبلیغات مهندس موسوی نسبت به احنمال تلاش عدهای برای راهاندازی کارناوال جشن و
پایکوبی در روز شهادت حضرت زهرا
(س) و به نوعی تکرار کارناوال عاشورا هشدار داد.
ابوالفضل فاتح به خبرنگار قلم نیوز ، اظهار کرد: با توجه به جهش خیرهکننده آرای مهندس موسوی در روزهای اخیر، با خبر شده ایم که محتمل است عده ای با راهاندازی کارناوالهای جشن و پایکوبی و خلق صحنه های نامناسب در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با شکستن حریم مقدسات به تخریب وجهه مهندس موسوی و حامیانش اقدام کنند؛ از این رو از همه ستادها و گروههای حامی تقاضا میشود نهایت هوشیاری را حفظ کرده و مردم عزیز را نسبت به اهداف شوم این اقدامات تخریبی مطلع کنند.
پیشاپیش اعلام میشود کلیه ستادهای مهندس موسوی در روز شهادت حضرت زهرای اطهر (س)دخت گرامی رسول اکرم (ص)، در تبلیغات خود به تعظیم شعائر اسلامی پرداخته و پرچم یا محمد (ص) و یا زهرا (س) افراشته خواهیم کرد.
اعلام حمایت فراکسیون خط امام(ره) مجلس از میرحسین
«رأی به مهندس میرحسین موسوی را فرصتی مغتنم برای عبور کشور از وضعیت نامطلوب کنونی و رفع تهدیدهای بزرگی که اخلاق و هویت ملی و استقلال سرزمین ما را هدف قرار داده،میدانیم.»
به گزارش قلم نیوز، متن کامل بیانیه ی فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
بار دیگر جام جان پر می شود از شور عشق
حضور مردم عزیز و رشید ایران
انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما عرصه بزرگترین و مهم ترین تصمیم گیری و نماد و تجلیگاه اراده مردم بزرگ ایران است. از منظری دیگر در فرهنگ یک ملت، بازآفرینی هویت ملی و افراشتن و اهتزاز پرچم بلند استقلال و آزادی و پیشرفت، نیازمند مبارزه ای خردمندانه و عقلائی با تکیه بر خرد جمعی و روشهای متین اخلاقی و تعامل و رقابت سازنده بجای بداخلاقی و تخریب با روشهای مستبدانه داخلی و سلطه جویانه خارجی است. از دیگر سو بر اساس آموزههای دینی و ملی ما و تجارب مردم سالاری و دموکراسی در جهان امروز، تنها راه حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش و تحصیل حق آزادی بیان و ابراز عقیده و اعلام رأی و نظر و برخورداری از زندگی شرافتمندانه، حضور گسترده و مشارکت همه جانبه در مسیر انتخابات است. اینک با توجه به بحرانهایی که بواسطه سوءتدبیرها بر ملت ما تحمیل و امور جاری و اجرایی کشور را در داخل با رکود مواجه ساخته و با ایجاد تنش در روابط منطقه ای و بین المللی اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی و چهره درخشان و تاریخی تمدن ساز ما را مخدوش نموده است و ایرانیان فهیم و سرافراز در آستانه آزمون عظیم انتخاب دهمین رئیس جمهوری کشور که معرف شخصیت، فرهنگ، اخلاق و هویت ایرانی در داخل و خارج است، قرار دارند.
ضمن احترام به تمامی کاندیداهای محترم و بویژه ارج نهادن به حضور ارزشمند روحانی عزیز و ارجمند، جناب آقای کروبی و ستایش از مواضع و سوابق درخشان ایشان، با عنایت به اقبال و اعتمادی که مردم به فرزانه روزگار جناب آقای مهندس میرحسین موسوی که از پاک ترین دولتمردان تاریخ ایران و یادگار مدیریت دوران ماندگار نگاه بانی از استقلال و تمامیت ارضی کشور و پاسداری از شرافت و عزت ملی ایرانیان و مورد وثوق و اعتماد امام بزرگوار و محبوب خانوادههای والامقام شهیدان نموده اند، رأی به ایشان را فرصتی مغتنم برای عبور کشور از وضعیت نامطلوب کنونی و رفع تهدیدهای بزرگی که اخلاق و هویت ملی و استقلال سرزمین ما را هدف قرار داده، دانسته و امیدواریم که حضور سبز و باشکوه شما مردم در 22 خرداد 88 ، حماسه ای سترگ چونان رویداد شگفت 2 خرداد 76 را تکرار و جانهای شیفته آزادی و روشنایی و رخساره مردم سرزمین مهر و ایمان را طراوتی بهاری بخشیده و نویدبخش شکوه تابش آفتابی دیگر باشد.
با آرزوی سربلندی برای تمامی هموطنان عزیز ایرانی
و سرافرازی روزافزون ایران اسلامی
فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی
شرکت اندیشمندان، اساتید دانشگاهها، شخصیتهای سیاسی و مسئولان کشوری و دانشجویان دکتر رهنورد که برخیشان به مقام استادی هم رسیده بودند از یک سو و حضور دختران و نوههای شیرین و پدر و مادر پیر و قابل احترام دکتر رهنورد از دیگر سو بر صمیمیت مراسم افزود.
به گزارش قلم نیوز آنچنان که عصمت گیویان نوشته است در بخشی از این مراسم زهرا رهنورد لب به سخن گشود و خود را چنین توصیف کرد:
من نه هنرمندم، نه محققم و نه آنچه دوستان با دیده لطف در من یافتند. من فقط با چشمهایم گل دیدم و چیدم و عرضه داشتم و هر آنچه هست لطف اوست. زیبایی اوست ... شخصیت من تحت تأثیر سه زن، ابتدا مادربزرگ استثناییام، مادر و خالهام ساخته شد. «مادربزرگ» به سه زبان سخن میگفت و من مخاطب بودم و باید مفهوم را درمییافتم. زبان قرآن و روایات، زبان حافظ و سعدی و مولوی و زبان ضربالمثل. «مادر» مهربانم که با شجاعت، سلحشوری، آزادیخواهی و فداکاری بخش دیگری از شخصیت مرا ساخت. خاله که مظهر دانش بود، او تحصیلکرده و فرانسهدان بود. دبیر ادبیات فارسی و فرانسه و از همه مهمتر او مادر نخستین استاد من اکبر امیرنظام (شاگرد استاد کمالالملک) بود. امیرنظام خط، مینیاتور، نقاشی آبرنگ، رنگ روغن و بخشش و بزرگی را خوب میدانست.
شغل پدرم که یک نظامی معترض و ناسازگار با رژیم بود نیز سبب شد تا حضور در جادههای صعب و گردنههای هولناک و شهرهای مختلف، مرا آماده یک زندگی پر فراز و نشیب کند. چهار گوشه ایران و بعد از آن چهار گوشه جهان از نیویورک تا دهلی و پاریس و آفریقا همه و همه مرا آموخت که هر غیر ممکنی را باور کنم. این همه سفر و کندهشدنها و بیقراریها مرا چون ذره کاهی بدون وزن و مقدار و به کلیه تعلقات بیوفا کرد و آماده شدم تا «نداشتن و نخواستن» را مرام خود کنم. فصل ازدواج فرا رسید. با همسرم قرار گذاشتیم که «نخواهیم و نداشته باشیم». زندگیام میرفت و شکل میگرفت. در نظام تربیتی خانواده که به نحوی مساوات بین فرزندان رعایت میشد و البته عواطف شدیدتری نسبت به دختران اهدا میشد آموختم عدالتطلب، علمجو و ستاینده هنر باشم.
دوران دانشجویی که همزمان با تأهل و مادر شدن من بود، با حمایت خانواده کامل و کاملتر میشدم. بعد از برگزاری نمایشگاههای متعدد از نقاشیهایم با مطبوعات و حسینیه ارشاد آشنا شدم و در پرتو شخصیتهای بزرگی چون استاد مطهری، شریعتی قدم به قدم پیش میرفتم که حسینیه ارشاد تعطیل شد و من احساس کردم با آن اطلاعاتم نمیتوانم همه محتوای ذهنم را بیان کنم. پس خواندم و خواندم و خواندم.
پس از لیسانس مجسمهسازی و فوق لیسانس در هنر و دکترای علوم سیاسی ادامه دادم و حالا هم امیدوارم تأویل همان خوابی باشم که مادرِ جوانم هنگامی که مرا باردار بود دیده بود. او با همه جوانی و پاکیاش در یک حیاط سنتی که پنجرههای رنگین اتاقهای پنج دری محاصرهاش کرده بود، کنار یک حوض گرد با کاشیهای آبی و داربستی پربرگ زیر سایههای افلاطونی، آن خواب را دیده بود که «قرآنی از آسمان بر دامنش فرود آمد.» ان شاءاللّه.
در بخش دیگری از این مراسم مادر محترم ایشان به ایراد سخن پرداخت و در باره ایشان چنین گفت:
همان طور که حضرت امام(ره) فرموده بودند که از دامن زن مرد به معراج میرود میخواهم بگویم علاوه بر آن با تربیت درست و سعی و تلاش، زن هم میتواند به مقامهای والا برسد. مربی باید دامنی پاک و مطهر و تربیت شده داشته باشد. من در تمام لحظات تربیت فرزندانم، جدهام را به کمک و گواه میگرفتم تا آنها را آن گونه بپرورم که خداوند و ایشان خشنود باشند. من از همه فرزندانم راضی هستم و همهشان را تبلور و تجسم خواستههای بحق و الهی خودم و پدرشان میدانم. معتقدم که فرزندان با تربیت درست در خانه و بعد هم در مدرسه و حضور اساتید و بزرگانی تأثیرگذار در فامیل میتوانند در زندگی راه صحیح را انتخاب کنند. خاطرهای از کودکی دکتر به خاطر دارم که بارزترینمشخصه ایشان دقت و کنجکاوی بود. ایشان قبل از مدرسه وقتی که 3 یا 4 سال داشت به نوشتن علاقهمند بود. هر گاه من را میدید که کاری انجام نمیدهم اصرار پشت اصرار که «آلابیشتار» کنیم. منظورش از «آلابیشتار» نوشتن بود. یعنی حالاییا نوشتن را تمرین کنیم.
شکل حروف را قبل از مدرسه رفتن میشناخت و تمرین میکرد. عکس و تصویر کتابها را آنچنان مینگریست که گویا میتواند منظور آن نوشتهها را بخواند و بفهمد.
هر بار که در جلسات سخنرانی ایشان حضور داشتم به این فکر بیشتر پی میبردم که فرزندانم یک موهبت الهی هستند. یک لطف خدایی و باارزش.
رابطه من با فرزندانم بسیار خوب و متقابل است. درست است که من راهنمای آنها بودم اما آنها هم به من، فکرِ روز و افکار مترقی را منتقل میکنند. من ممنون فرزندانم هستم که اگر نتوانستم مطابق آنها با اطلاعات جدید هماهنگ باشم، آنها با مشورت با من انتقالدهنده افکار مترقی بودند. به عنوان یک مادر همیشه امنیت و حمایت خانواده را به آنها ارزانی داشتهام و در تمام مدتی که فرزندان خانم دکتر کوچک بودند و ایشان فعالیت بیشتری در بیرون از خانه داشتند من مراقب بچهها و خانهشان بودم تا مادرشان با خیال راحت و فراغت بیشتری به فعالیتهایش برسد و کانون خانواده محکم و استوار و گرم بماند. از میان فعالیتهای هنری خانم دکتر به «مجسمه مادر» بسیار علاقه دارم. وقتی که کارشان هنوز در منزل بود با تهیه روپوش و لباسی برای مجسمه از آن محافظت میکردم. دعای خیر من بدرقه راه همه عزیزانی که در جهت رضایت خداوند سبحان و رحیم گام برمیدارند.
اما این همه چیزی نیست که باید درباره رهنورد گفت. او در طی دوران فعالیت خود در پس از انقلاب مسئولیت هایی داشته که برخی از آنها در زیر می آید:
ـ مشاور سیاسی رئیسجمهوری
ـ رئیس گروه هنر سازمان سمت
ـ عضو پیوسته فرهنگستان هنر
ـ عضو شورای تحصیلات تکمیلی
ـ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
ـ عضو شورای فرهنگی کشور با حکم رئیسجمهوری
ـ عضو کمیسیون ملی یونسکو با حکم وزیر علوم
ـ عضو شورای سیاستگذاری بنیان نقاشی
ـ عضو انجمن زنان هیئت علمی دانشگاههای تهران
ـ داور فینال نقاشی جهان اسلام
ـ روزنامهنگار و سردبیر مجله راه زینب
ـ عضو شورای عالی آموزش و پرورش با حکم رئیسجمهوری
ـ سردبیر مهمان نشریه انگلیسی زبان بینالمللی «هنرهای جهان اسلام، به ویژه ایران»
ـ عضو انجمن نقاشان ایران
ـ ریاست دانشگاه الزهراء(س)
ـ عضویت در کمیته علمی «سیمنار بینالمللی زن در ادوار مختلف تاریخ ایران»
اما این زن هنرمند در طی این دوران به ارائه آثار هنری و تالیفاتی نیز پرداخت بخشی از این آثار را در زیر میخوانید:
کتابها:
ـ همراه با قیام موسی
ـ همگام با هجرت یوسف
ـ طلوع زن مسلمان
ـ پیام حجاب زن مسلمان
ـ ریشههای استعماری کشف حجاب
ـ داستانهای علی و مش مدینه (قصه کودکان)
ـ پشت جبهه هم سنگر است (قصه کودکان)
ـ حکمت هنر اسلامی
ـ هنر، عشق، زیبایی
ـ طوفانها و لالههای شهریور
ـ سوگواری در حرا
ـ زیبایی حجاب و حجاب زیبایی
ـ زینب زمانه
ـ مشبک (اصول و مبانی هنر سنتی)
ـ طرح ملی تاریخ هنر ایران در دوره اسلامی (5 جلد)
ـ دولت ملی در اندیشه اندیشمندان عرب و شبهقاره (پایاننامه کارشناسی)
ـ دولت ملی (پایاننامه دکترا)
ـ سفرنامه سفر به دیار زنان بت
ـ موضعگیری طبقات در فرآیند انحطاط جامعه
ـ نقد زیباشناسی در اسلام، مسیحیت و مارکسیسم
* *
مقالات:
ـ جایگاه و نقش زنان در ادبیات انقلاب اسلامی
ـ مادر، اسطوره همیشگی هنر
ـ مجسمهسازی در اسلام
ـ عشق در نگارگری ایران (مینیاتور) با تکیه بر نقش زن
ـ هنر اسلامی و ضرورت نوآوری
ـ بررسی قصه خسرو و شیرین
ـ نوآوری خوشنویسی در روند مراسلات، تجارت، تبلیغات
ـ نقش زن در میراث معنوی
ـ تأثیر تنوع بر مقولات جنسیت، هنر و مذهب در روند نقد فمینیسم اسلامی
ـ زن، هنر و گفتگوی تمدنها با تأکید بر معنویت و تأثیر نقش ایزدبانوها در روند تاریخ
* *
مجسمهها:
ـ مجسمه «مادر» از جنس برنز
ـ مجسمه «ظهر عاشورا» از جنس آهن
ـ مجسمه «به یاد عاشورا» از جنس آهن
ـ مجسمههای «شیشه به روایت عشق» از جنس شیشه، آهن، مس
پرفسور زهرا رهنورد زنی است که پا به پای میرحسین در عرصه کار و زار فعالیت کرد و ذرهای از ماحصل خدمات او به کشور و نظام را پیشتر خواندید.
اما رهنورد هم اکنون هم پا به پای میرحسین موسوی و پس از اعلام کاندیداتوری او در تلاش است تا عرصه جدیدی را بگشاید و آیندهی درخشانی را برای کشور رقم بزند.
او زنی است فرهیخته از تبار هنرمندان.